Každá diskuze má předvolené kategorie, kde jsou zakládány témata k další podrobnější diskuzi. Každé téma má pak jednotlivé komentáře uživatelů.
Výběr běžek | počet témat: 19
Kam na běžky | počet témat: 1
Vosky a mazání | počet témat: 7
Ostatní | počet témat: 3
Boty na běžky | počet témat: 6
založil: Martin dne 2011-05-31 09:10:51
Sdílejte příspěvek na Facebooku:
ahoj, potřebuji radu:Mám vázání,boty SNS a mám nabídku lyží s NIS destičkou, lze to zkombinovat??Děkuji
Hoj,
pokud to letos někdo nezačal dělat, tak bych řekl, že na NIS destičku nedáš žádné vázání na běžky pro SNS boty.
Ahoj,
co jsem teď načítal v diskuzích a ptal se v servisu, tak je možné vázání SNS normálně navrtat na NIS desku. Šrouby v běžce drží a není s tím problém. Případně se dává pod vázko SNS ještě plastová nebo carbonová destička, která má asi NIS destičku jen jako zarovnat?
Založit nové téma k diskuzi můžete přes tento odkaz.
Pokud chcete připsat názor k vybrané diskuzi, tak použijte následující formulář - Vložit nový komentář.
Sdílet příspěvek na Facebooku můžete přes klasická Facebook tlačítka:
Další témata na která není založena zvláštní skupina :)
26.12.2011 | založil: jiří
Když běžky nemají návod na upevnění vázání, dá se nalézt na netu? Do servisu se mi nehodí a není čas, chci upevnit sám. Vybavení mám. Nevím správnou polohu.
31.5.2011 | založil: Martin
ahoj, potřebuji radu:Mám vázání,boty SNS a mám nabídku lyží s NIS destičkou, lze to zkombinovat??Děkuji
23.12.2010 | založil: Honza
Na stránkách nefungují odkazy na Kontakty, obch. podmínky atd. Nemohu nikde zjistit, kde je kamenná prodejna.
Je to chyba? Nebo jdou odkazy až po zaregistrování.
Děkuji
Tento e-shop je součástí sportovních obchodů Virus-Sport.cz
Provozujeme následující internetové a kamenné obchody:
www.virussport.cz,
www.vodacky-obchod.cz,
www.helmy.cz,
www.inline-brusle.cz,
www.nordic-shop.cz,
www.skate-shop.cz

skočit na hlavičku | mapa stránek | NORDIC-SHOP.cz - 2013 | system: Virus Sport s.r.o. 2010
můžeme také doporučit:
Osobní trenérka,
Židle,
Dárky,
Soutěže,
Jak na Bolavá záda,
za nákup nad:
| 4000,- Kč | -2% |
| 9000,- Kč | -4% |
| 15000,- Kč | -6% |
| 25000,- Kč | -8% |
Více informací
Staňte se fanouškem Virus Sport a soutěžte s námi na Facebooku o velice zajímavé ceny.

Facebook.com/VirusSport
GPS
Vyhledávač

GPS navigace na klíče - ukazuje vzdálenost k zvolenému bodu.
1490,- Kč
1390,- Kč
Profiplast
Delta sklo/dural

Pádlo vhodné zejména na divokou vodu a rodeo.
1500,- Kč